Martat logo

Martat logo

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Hallituksen terveiset

Vuosikokous lähestyy. Alustavasti kokouspäiväksi on sovittu 12.1.2014 klo 17. Kokous järjestetään Asuntilassa. Tämä kokous on tarkoitettu kaikille jäsenille, yhdistys tarjoaa kahvit ja pullat. Hallituspaikkoja on avautumassa kausien mennessä umpeen, joten uusia innokkaita hallituslaisia kaivataan mukaan. Tästä ansiokkaasta työskentelystä voi kysellä vaikka sähköpostitse, jos joku asia mietityttää. Älkää kuitenkaan jättäkö vuosikokousta väliin hallituspaikan pelossa.. Toivottavasti saamme huikean osallistujamäärän vuosikokoukseen! Ja tietenkin perinteisesti vuosikokouksessa palkitaan Aktiivimartta, tällä kertaa vuosimallia 2013.

Ylöjärven Seurakunta järjestää perinteisen Laskiaistempauksen su 16.2.2014. Me olemme olleet mukana aiemminkin ja myös nyt meitä on pyydetty mukaan. Olemme tempauspäivänä apuna siellä missä tarvitaan. Jos pääset mukaan, ilmoittaudu Rantalan Katrille 30.11. mennessä.

Vuoden 2014 ensimmäinen varsinainen tapahtuma on 24.1.2014 järjestettävä käsityöpainotteinen Kamerun ilta Asuntilassa klo 18. Saamme maistella Kamerunilaisia ruokia ja teemme korun napeista. Vuosina 2012–2014 marttahanke toimii kolmella Kamerunin alueella. Apua tarvitaan kotitalous- ja yrittäjyyskurssien järjestämiseksi Kamerunin naisille. Marttojen kautta lahjoitukset menevät perille luotettavasti ilman turhia välikäsiä. Marttayhdistysten käyttöön on valmistunut uusi ruokakurssi ja koruaskarteluaineisto nimeltä Kattilamatka Kameruniin. Lokakuun alusta 2013 alkaen kaikissa piireissä aloittavat toiminnan ensimmäiset koulutetut kv-martat. Nämä vapaaehtoiset vievät viestintähankettamme paikallisyhdistyksiin. Meille tämän illan tulee vetämään Satakunnan marttojen jäsen. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.1. Kaisalle.

Olen nyt lisännyt blogiin äänestyksen keväällä 2014 toteutettavasta ruokakurssista. Käykää äänestämässä!

Mukavaa marraskuun jatkoa,

Riikka ja hallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti