Joukko innokkaita Asuntilan Marttoja osallistui Ilkka Veiströmin pitämälle teekurssille. Illan aikana opimme monia tärkeitä seikkoja teen valmistuksesta. Teetä ei koskaan keitetä, ainoastaan haudutetaan. Tärkeää on pitää mielessä kullekin teelaadulle sopiva lämpitila ja oikea haudutusaika. Silloin saamme nauttia erittäin herkullisesta teestä.
Saimme myös maistella eri teelatuja. Teelaadut jaetaan valmistustavasta riippuen esimerkiksi mustaan, vihreään, valkoiseen ja keltaiseen teehen. Oli upeaa huomata, miten suuria makueroja teelaatujen välilllä on ja teetä voi maistella kuin viinejä. Kiitos Ilkalle erittäin asiantuntevasta kurssista!
Saimme myös maistella eri teelatuja. Teelaadut jaetaan valmistustavasta riippuen esimerkiksi mustaan, vihreään, valkoiseen ja keltaiseen teehen. Oli upeaa huomata, miten suuria makueroja teelaatujen välilllä on ja teetä voi maistella kuin viinejä. Kiitos Ilkalle erittäin asiantuntevasta kurssista!
Teksti ja kuvat: Päivi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti