Vuoden 2020 ensimmäisenä
Martta-tapahtumana oli Syötävän hyviä salaatteja ja lämpimiä
kasvislisäkkeitä-kurssi. Pirkanmaan Marttojen opetuskeittiössä valmistui
maistuvia ja herkullisia salaatteja. Saimme paljon uusia reseptejä, joita voi
käyttää arkeen tai kevään juhliin.
Keskustelun lomassa valmistui mm. halloumisalaatti, lohi-pastasalaatti ja ceasar-salaatti. Jokainen osanottaja sai oman resepti-vihkon, johon jäi vielä paljon kokeiltavia reseptejä.
Kalkkuna-juusto salaatti
Lohi-pasta salaatti
Paratiisi-salaatti
Ceasar-salaatti:
Illan lopuksi nautimme yhdessä salaatti-illallisen ja jälkiruoaksi herkullista pätkispiirakkaa.
Teksti ja kuvat: Päivi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti