Martat logo

Martat logo

maanantai 1. marraskuuta 2021

Fatbike pyöräilyä Kaupissa

Lokakuisena lauantaina lähdimme kokeilemaan porukalla sähköavusteisia fatbike pyöriä Kaupin metsäpoluille. Itselleni tämä oli lajina uusi tuttavuus. Kun satulat oli säädetty kohdilleen ja käyttöohjeet saatu, niin eikun matkaan.




Lähdimme liikkeelle hiekkateitä ajaen suuntana Niihaman maja. Neljän kilometrin matka meni hujauksessa, kun alla oli menopeli, josta saattoi ottaa lisäbuustia sähköavuista. Itselläni ei ole aiempaa kokemusta sähköpyöristä, mutta huomasin kyllä nopeasti kasvavan mukavuudenhaluni ja herkästi tuli varsinkin ylämäissä otettua pyörästä lisäapuja :)







Koska matka taittui niin joutuisasti, päätimme siirtää taukoherkuttelut paluumatkaan ja pyrähdimme pyörillä lähes Kangasalle asti ja sitten takaisin. Paluumatkalla pysähdyimme herkuttelemaan Niihamajan majan kahvilan anneista ja sitten viimeinen spurtti takaisin Kauppiin. Loppumatkasta testailtiin myös juurakkoisempaa metsäpolkua ja hyvin sieltäkin kaikki suoriutuivat vaikka pitikin olla vähän enemmän kieli keskellä suuta. Kolme ja puoli tuntia hurahti hetkessä ja väsyneinä mutta onnellisina päätimme pyöretken.


teksti ja kuvat
-Kaisa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti